Glen & Linda
Door: Silke Benjamins
Blijf op de hoogte en volg Silke
10 Juli 2012 | Canada, Selkirk
Selkirk is een dorpje met ongeveer de grote van Oosterland en Vatrop bij elkaar maar dan met een paar winkels. Glen en Linda komen uit Californië (Amerika) en beschrijven zichzelf als cowboys. Het zijn twee onwijs leuke en spontane mensen en ze hebben een prachtig huis met een gave tuin. Het huis is klein maar overal hangen dingen van Elvis (Linda is een groot Elvis fan) en cowboyhoeden. Ze hebben een bar met wel duizend verschillende soorten flessen drank en een wii met alle Mario spellen! En daarnaast is hun tuin prachtig! Het is vergelijkbaar met onze tuin thuis, lang en breed met daarachter een enorm weiland. Ze hebben hier onwijs veel vogels en eekhoorns! Ik ben dol op eekhoorntjes :-) Ook is de temperatuur hier beter als in Port Dover! Het is hier niet zo onwijs benauwd en het waait hier dus ik zou zeggen dat het hier 28 graden is. Perfect voor mij!
Gisteravond hebben we chickenwings gegeten met zijn allen op de veranda en nadat Jim en Laurie waren vertrokken zijn we naar boven gegaan om onze spullen te ordenen. Catherine voelt zich nog steeds ziek, zwak en misselijk dus die ging al naar bed om half 8, ze is onwijs grieperig wat erg vervelend is voor haar.
Toen ik beneden kwam hebben Glen, Linda en ik ijs gegeten en hebben ze mij alle foto's laten zien van hun zonen. Ze hebben drie zonen die al uit huis zijn, allemaal een vriendin hebben en allemaal nog geen kinderen of getrouwd, dit was een schande volgens Linda.. Glen had een kampvuur gemaakt in hun speciale kampvuur kuil en we hebben buiten gezeten tot laat. Onwijs gezellig en leuke mensen!
Vanmorgen toen ik naar beneden liep zat de tuin vol met baby eekhoorntjes en rare gele, rode en blauwe vogeltjes. We mogen hier doen wat we willen, er staan twee fietsen voor ons klaar, we mogen alles pakken wat we willen en er is WIFI!! Yes! Dus ik zit nu lekker in de zon dit te typen terwijl ik kijk naar de baby eekhoorntjes die rond springen haha!
Er verblijft een meisje van Finland hier een straat verder en we hebben morgen (of overmorgen, ik vergeet het steeds) met haar afgesproken.
Ook gaan we dit weekend naar het noorden van Canada. Want Glen en Linda hebben een sta caravan daar! Ze noemen hier een stacaravan een camper. Dus ik was in de war en snapte de hele tijd niet wat ze bedoelde tot ze mij foto's lieten zien! Ze staan met hun stacaraven aan een meer, ze hebben een speedboot en 2 kano's verder zeiden ze dat er iedere avond een kampvuur was! Dus dat zal leuk worden.
Verder spreek ik nu de hele tijd Nederlands en Engels door elkaar. Dit vinden mijn gastouders onwijs grappig en ik heb het zelf niet door! Stom!
Dat was het (haha weer een lang stuk!)
Ciao ciao vanuit Selkirk, Ontario!
10 Juli 2012 - 18:12
Niko Folgers:
Hi Silke, looks good. Ik heb de feed van je blog in m,n rss reader staan. Je blogt prima, mag ik je post doorposten op Google plus voor M & C??. Plezier. -
10 Juli 2012 - 18:54
Gerhard:
Mooi lang stuk weer, heb je verteld dat wat mijn lievelingsfilms zijn?
ook slecht nieuws van deze kant. Sjaak is dood. Hij lag in de tuin. Nu ja hij heeft een mooi leven gehad.
groetjes. -
11 Juli 2012 - 05:49
Syl:
Jee Silke, je belevenissen zijn zo leuk om te lezen, echt super! Volgens mij wordt ook dit weer een topweek en dan heb je het kamp nog tegoed! Veel plezier komend weekend! Hopelijk slaap je niet op 1 kamer met Catherine, kan ze je ook niet aansteken! Haha.. Wens haar maar beterschap uit Holland, want dit is toch wel erg jammer voor haar! X -
11 Juli 2012 - 12:35
Anja Boersen:
Hé Silke
Als ik jou stukjes lees heb ik zo'n zin in vakantie mooi weer, ijs lekker doen waar je zin in heb helemaal leuk. Alles klink ook zo gezellig. Ik ben benieuwd hoe het in de camper is als dat nog noordelijker is lijkt me heel mooi. groetjes vanuit regenachtig Hippolytushoef