Kamp en weer thuis
Blijf op de hoogte en volg Silke
30 Juli 2012 | Nederland, Den Oever
De jeugd die in het district A2 zaten (o.a. ik dus) had een kamp in Paris, Ontario voor negen dagen. We waren met zijn 19'en en vijf begeleiders. Het kampterrein deelde we met district A15 dus in totaal waren we met 40 man! Het kampterrein zelf lag midden in het bos met een grote algemene ruimte met de keuken, grote acht persoons 'slaapruimtes', 2 badkamers(!!!!!! één douche en 2 wc's voor 25 meiden -_- omg), een volleybal veld, voetbalveld, basketbalveld, zwembad, bassball veld enzovoorts! We werden als groep rondgereden in zo'n Amerikaanse schoolbus en we hadden Lions t-shirts die we altijd moesten dragen. Een erg hoog zomerkamp gehalte dus! Overal werden er foto's van ons gemaakt, moesten we ons voorstellen en moesten we het debiele Lions lied zingen, met het bijbehorende dansje natuurlijk!
De mensen waarmee ik in het kamp zat waren tussen de 16 en de 19 jaar oud en ze kwamen allemaal uit Europa. Ik zal ze even snel opnoemen:
Annefleur: Annefleur is mijn mede Nederlander :) Zij zat in hetzelfde vliegtuig als Koen en mij! Annefleur is cool! Het was zo fijn om met iemand Nederlands te praten!
Moritz: Woont in Frankfurt en was de mafkees van onze groep!
Camille: Uit het franse gedeelte uit Zwitserland! Camille is onwijs spontaan en na Canada gaat ze 4 maanden naar Amerika!
Alice: Ah-li-tsjeh zo spreek je haar naam uit xd! Komt uit Italië en ik vergeet haar gezicht nooit meer het moment dat ze Canadeze pizza zag hahahaha !
Barbara: Uit Polen! Ze heeft 2 neven in Nederland wonen die haar een paar zinnen Nederlands hadden geleerd! Laat ik maar niet herhalen wat ze haar hadden geleerd hahahaha!
Andrea: Uit Slowakije! Andrea neemt altijd foto's! Samen met Janine en Barbara zijn wij 'the small club' die met foto's altijd vooraan moest staan!
Petra: Woont in Hongarije, Budapest! Petra is onwijs bescheide en beleefd! Maar zo ontzettend aardig! Ik ga haar zeker nog een keertje opzoeken in Budapest!
Felicitas: Wij noemde haar Fee! Fee komt uit Oosterijk en is super aardig! We hadden dezelfde muzieksmaak en humor dus we konden het goed met elkaar vinden!
Sven: Sven zijn beroemde uitspraken waren: 'FUN FUN FUN FUN!' en 'I don't see you smiling :) Come on smile!!' Sven is onze grote broer en gaat volgend jaar met zijn Long board door Europa!
Janine: Uit het Duitse gedeelte van Zwitserland! Talenwonder! Ik heb onwijs met haar gelachen!
Celine: Het meisje uit het Waalse gedeelte van België wat dacht dat alle Canadese Frans konden :')! Ze kon geen Engels dus contact was nogal lastig!
Merlyn: Het gekke leuke meisje uit Dortmund, Duitsland! Met kerst zijn we uitgenodigd bij haar voor de Kerstmarkt!
Braulio: Uit Malaga, Spanje! Braulio is super grappig en stelt altijd uit het niets diepzinnige vragen.. Verder is hij kampioen wiskunde in Spanje en maakt hij app's!
Federico: Federico uit Italië! Hij en Barbara hadden een diepe (maar verboden) liefdesverhouding op het kamp! Barbara die mijn kamergenoot was ging altijd om half 2 's nachts naar Federico in de bosjes! Haha onwijs romantisch natuurlijk xd
Caterine: Mijn hostsister die na twee dagen te ziek was voor het kamp dus terug naar het gastgezin ging.
Kaisa: Kaisa is geweldig! We hebben haar bezocht eerder in mijn reis in dat grote kasteel van een huis! Ze komt uit Finland en ik heb geweldig met haar gelachen!
Peter: Peter from Finland! Peter is raar.. Ontzettend grappig maar vreemd grappig!
Yara: Yara uit Tsjechië dacht dat ik altijd stoned was en dat ik vast en zeker wiet bij me had want ik was een Nederlander.. Zucht!
Het kamp was onwijs leuk met iedere dag iets anders! Dingen die we gedaan hebben zijn: Met een jetboat over de Niagara rivier, naar Niagara falls, maid of the mist, zip line -en, stadjes bezocht, boot tripjes, land presentatie dagen en allemaal dingen als voetbal, kanoën, basketbal en ga maar door! Het kamp was onwijs leuk en onze groep is onwijs hecht geworden en konden ook moeilijk afscheid van elkaar nemen!
Na het kamp zijn we nog ander halve dag in Port Dover verbleven. Onze hostouders Laurie en Jim hadden een afscheidsfeest voor ons georganiseerd dus onwijs lief! En we zijn nog naar de lokale Lions farmers markt geweest.
We zijn met Catherine, Camille en Alice naar het vliegveld gereden waar ik te laat aankwam en toen verdwaald was haha! Later kwam ik Kaisa nog tegen! Gezellig!
De vliegreis verliep netjes en toen we op Schiphol kwamen stonden papa, mama, Danielle, Sylvia en Anja op Koen en mij te wachten met een grappig spandoek! En nu zit ik met een jet lag in het oh zo mooie Nederland! Wat heb ik Nederland gemist zeg! Maar Canada was geweldig! Ik zou het zo overdoen en zou ook iedereen aanraden om te gaan!! Deze belevenis is erg bijzonder en als je dit kan meemaken is het super!
ZO! Ik hoop dat ik genoeg heb verteld! Bedankt voor het lezen van mijn belevenissen in mijn verslagen! Ik stel dit zeer op prijs :)
XXX Van Silke vanuit het mooie Wieringen ♥