Zaterdag - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Silke Benjamins - WaarBenJij.nu Zaterdag - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Silke Benjamins - WaarBenJij.nu

Zaterdag

Door: Silke Benjamins

Blijf op de hoogte en volg Silke

25 Juni 2012 | Nederland, Alkmaar

Hier heb ik met mijn vader het sinds begin februari naar toe gewerkt en dan is het zo ver!! Zaterdag zal ik samen met Koen en Annefleur in het vliegtuig stappen naar Toronto, Canada. En ik heb niet eens tijd om zenuwachtig te zijn want ik moet nog zoveel doen voor school! Ik moest voor mijn reis twee weken eerder vrij nemen. Normaal zou dat geen probleem zijn maar laten die twee weken net mijn examenweek en herkansingsweek zijn :(! Dus ik moet al mijn examens van te voren maken of in de laatste week van de vakantie herkansen.. Niet echt iets leuks dus! Maar we hebben het er voor over want dit wordt een super ervaring!

Ik vertrek vanaf Schiphol met Koen Dijkstra en Annefleur. Koen kon ik natuurlijk al en het is natuurlijk puur toeval dat we allebei naar hetzelfde land gaan én dezelfde vlucht hebben! Naja alleen maar gezellig zou ik zeggen ;)! Ook reizen we met een meisje uit Veenendaal; Annefleur. Ik heb met haar kort contact gehad via Facebook.

In Ontario heb ik twee gastgezinnen en in die gastgezinnen ben ik samen met een Deens meisje. Haar naam is Catherine en ze is 19. We hebben al wat over en weer gemaild en ze is erg aardig! Ons eerste 'gastouders' heten Jim en Laurie ze wonen in Port Dover bij Lake Erie, 10 minuten lopen van het strand af, nice! Ons tweede onderkomen zal zijn bij Glen en Linda Hunt in Selkirk. Met beide families heb ik mailcontact gehad, erg leuk! Jim & Laurie vertelde alles over hun huisdieren in de mails en Glen vertelde dat Linda het liefst de hele dag badminton speelde. Linda vond het geweldig dat Catherine en ik kwamen, dan kon ze met ons badmintonnen.. Tsja, gelukkig is Catherine heel erg fanatiek qua sport ;)

Na ons verblijf bij de gastfamilies gaan we acht dagen op kamp. Op het kamp zal een groep zijn van rond de 25 jongeren tussen de 17 en de 21 jaar vanuit de hele wereld! Erg leuk dus! Met zijn alle toeristische uitjes maken (we gaan naar Niagara falls o.a. !!) en dingen doen als kanoën enzovoorts.

Op www.koendijkstra.waarbenjij.nu kun je Koen z'n verslag lezen!

• 25 Juni 2012 - 19:06

Sylvia Boersen:

Hi Silke,

Leuk hoor, we gaan je volgen!
    Als we je niet meer mochten zien, dan wensen we je onwijs veel plezier daar in Canada!
    Groetjes Hans, Syl, Niek en Linde

• 25 Juni 2012 - 19:16

Sylvia:

Heb nog ff gekeken, maar jouw gastgezinnen liggen nog pittig uit elkaar! Ruim 550 km! Da's wel leuk, want dan kom je weer in 'n hele andere omgeving! Die van Koen liggen jammergenoeg maar 20 km bij elkaar vandaan! Jullie gaan ook niet naar hetzelfde kamp toch? Of Annefleur wel? Naja, maakt ook allemaal niet uit. Alles is volgens mij leuk en spannend. Nog ff doorbijten en voor je het weet zit je al in Canada! Geniet van je avontuur! Groetjes Syl

• 25 Juni 2012 - 21:28

Karin:

hey Silke wat ontzettend leuk,ik wens je heel veel plezier,en ik blijf je zeker volgen.

• 28 Juni 2012 - 18:29

Anja Boersen:

Heey silke
    Morgen ochtend inchecken en dan zien we je zaterdag ochtend lekker vroeg pff maar wel onwijs leuk allemaal.

• 01 Juli 2012 - 08:34

Gerhard En Erika:

Hoi Silke,
    We hebben je mail gelezen dat je goed aangekomen bent en dat alles mega groot is, ook het eten en drinken.
    Veel plezier en natuurlijk volgen we je op de voet!

• 01 Juli 2012 - 09:36

Monique:

Hoi Silke! Heb je net je vader gesproken en hoorde dat alles goed is gegaan. We wensen je uiteraard heel veel plezier daar in het prachtige Canada. Wat een geweldige ervaring voor je! Heel veel groetjes van Dirk,Monique,Rick en Stefan

• 01 Juli 2012 - 13:47

Nick De Jonghe:

Hé Silke,

Ik lees in de reactie van je ouders dat je veilig bent aangekomen! Hopelijk heb je het daar een beetje naar je zin! Moet vast wel goedkomen, aangezien je al uitgebreid mailcontact hebt gehad!

Wij gaan nu de laatste week in, zonder jou maar dat moet natuurlijk ook wel te overleven zijn! We hebben altijd nog ''ons'' model die het clubje voorttrekt.

Een fijn verblijf! En ik blijf je Blog lezen!

Gr. Nick

• 06 Juli 2012 - 13:05

Klaas En Gea :

Hoi Silke, ontzettend leuk om dit alles te lezen, veel plezier verder en we blijven je volgen groetjes .

• 06 Juli 2012 - 13:05

Klaas En Gea :